Nota legal - Singlu10plus

GLUTEN FREE BAKERY
Vaya al Contenido
Amb l'aplicació de la Llei de Protecció de Dades (Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre) i de la Societat dels Serveis de la Informació i el Comerç Electrònic (LSSICE) de 12 d'octubre de 2002, Singlu10 Backery informa:

1. Propietat
"MARÍA ISABEL BERMÚDEZ CAPEL" tracta la informació que ens facilita per tal d'oferir el servei sol·licitat i realitzar la seva facturació. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant el temps necessari per complir amb les obligacions legals i atendre les possibles responsabilitats que puguin derivar del compliment de la finalitat per a la qual les dades van ser recollides. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir informació sobre si na MARÍA ISABEL BERMÚDEZ CAPEL està tractant les seves dades personals, pel que pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió i portabilitat de dades i oposició i limitació al seu tractament davant MARÍA ISABEL BERMÚDEZ CAPEL, Riera Basté 43 ò, a l'adreça de correu electrònic singlu10@singlu10plus.com, adjuntant còpia del seu DNI o document equivalent. Així mateix, i especialment si considera que no ha obtingut satisfacció plena en l'exercici dels seus drets, podrà presentar una reclamació davant l'autoritat nacional de control dirigint-se a aquests efectes a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, C / Jorge Juan, 6 - 28001 Madrid. Entenem dona la seva autorització per oferir productes i serveis relacionats amb els contractats com a client.

2. Serveis

Tots els serveis sol·licitats a MARÍA ISABEL BERMÚDEZ CAPEL estan subjectes al consentiment per part del client, a facilitar les dades oportunes per realitzar la entrega de la comanda per part del transportista.

3. Clients

Tota la informació i les imatges d'aquesta web, son publicades amb el consentiment del propietari i només com publicitat de la seva activitat amb el seu propi benefici. Tenint la possibilitat de modificar o demanar la baixa de totes les seves dades quant vulguin, sol·licitant la mateixa per correu electrònic a singlu10@singlu10plus.com.

4. Publicitat

La publicitat continguda a la nostra web pertany a empresses especialitzades per a tal fi i per tant, son totalment responsables de la mateixa.

5. Propietat
L'empresa MARÍA ISABEL BERMÚDEZ CAPEL amb nº de NIF 35124411F, és la propietària dels dominis conexioserveis.cat, com, es, eu, net, org, i el seu domicili és a Riera Basté 43 de Sant Boi de Llobregat, Barcelona.

Regreso al contenido